Başkana albümünü takdim etti

Onun adı efsane Sakarya ,Ne aşk ne hayat, Sakaryaspor 50. yıl marşı(Bu kalp seninle Sakaryaspor ) şarkı ve marşlarının bestekârı, parapiskolojist, Yaşam Koçu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi Akif Yener, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce yi makamında ziyaret ederek beş şarkıdan oluşan albümünü takdim etti.

Başkana albümünü takdim etti
14.07.2022 - 14:18
Kaynak: Özel Haber
546

Sakaryalı sanatçı Akif Yener, Sanata ,sanatçıya ve sporcuya gösterdiği ilgi ve teveccühünden dolayı Başkan Yüce ye teşekkür etti. Ayrıca Sakaryaspor’un şampiyonluk yolunda Başkan Yüce’nin sosyal medya platformlarında özel videolar ile hazırlanmış içeriklerinde Sakaryaspor 50. Yıl Marşı (Bu kalp seninle Sakaryaspor) eserini kullanmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek büyük onur duyduğunu ifade etti.

  SAKARYA İÇİN İLK ŞARKIYI YAZDI

 Buluşmada, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce; “Tarihte Sakarya için ilk şarkıyı yazan ve Sakaryaspor için 50. yılında da özel bir marş yapıp tüm Türkiye’ye tescilli marşlarını duyuran sanatçımız Akif Yener i yürekten kutluyor ve sanat hayatında başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin sonlarına doğru Başkan Yüce ,aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefliğini yürüten Akif Yener’e Ulusal ve Uluslararası etkinliklerdeki üstün performans ve başarılarından dolayı teşekkür ederek Mehteran Takımı arkadaşlarına tebrik ve selamlarını iletti. Ziyaret sonunda sanatçı Akif Yener, Başkanı Ekrem Yüce ye 5 şarkıdan oluşan maxisingle albümünden imzalayarak hediye etti.

 


Editör: E. TAYHAN