Yağışlar ne zaman bitecek?

Son bir haftadır devam eden yağışların ne kadar süreceği merak ediliyor. Meteoroloji hergün Düzce, Sakarya ve Bolu için kuvvetli yağış uyarısında bulunurken, vatandaşlar havaların ne zaman ısınacağını ve yağışların ne zaman biteceğini sorgulamaya başladı.

Yağışlar ne zaman bitecek?
27.06.2022 - 13:07
Güncelleme 27.06.2022 - 13:08
Kaynak: Özel Haber
726

Türkiye genelinde bir çok ilde yağışlar etkili oluyor. Özellikle Batı Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan küvvetli yağışlar nedeniyle Zonguldak ve Kastamonu'da bir çok bölge sular altında kaldı, dereler taştı, köprüler yıkıldı.

Meteoroloji, DüzceSakarya ve Bolu için de kuvvetli yağış uyarısında bulunurken, son bir haftadır devam eden yağışlar bir çok bölgede etkisini sürdürüyor.

Yağışların, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı , Valilikler vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre, Düzce ve Sakarya'da  yağışlı hava 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklığının 28-29 derece olacağı Perşembe günü de yağış görülürken, Cuma günü Düzce'yi güneşli bir hava bekliyor.

 


Editör: E. TAYHAN